Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 48
Zobacz w innym wieku

Leimer Paniermehl 1kg - Leimer bułka tarta z białego pieczywa z mąki pszennej typu 1050, do panierowania mięsa, ryby i warzyw.

Do zapiekania makaronów i zapiekanek. Do smażenia frykadelek i kotletów mielonych oraz pieczenia i foremek tortowych. Nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych.

Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby łatwo odchodziły od blaszki. 

Produkt wyprodukowany na niemiecki rynek. Termin ważności ruchomy - towar w ciągłej sprzedaży.

 

Rodzaj opakowania

  • kartonik: 

    tak

Rodzaj produktu

  • panierki: 

    tak

  • Tłuszcz g: 

    1,5

  • w tym nasycone g: 

    0,4

  • Wartość energetyczna 100g kJ/kcal: 

    1505/355

  • Węglowodany g: 

    69

  • w tym cukier g: 

    3

  • Błonnik pokarmowy g: 

    5,6

  • Białko g: 

    14

  • Sól g: 

    1,5

  • mąka pszenna Drożdże Sól





napisz do nas
biuro@marjadin.pl

Zadzwoń do nas
+48 789129967

Kontakt telefoniczny
możliwy jest w godzinach
pon. - pt: 09.00 - 16:00

kontakt