G&G PANIERMEHL 1kg - Niemiecka bułka tarta z białego pieczywa do panierowania mięsa, ryby i warzyw. Do zapiekania makaronów i zapiekanek. Do smażenia frykadelek i kotletów mielonych oraz pieczenia i foremek tortowych. Nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby łatwo odchodziły od blaszki. Dzielimy się z Państwem tym co najlepsze z natury. Oferujemy produkty tylko najwyższej jakości i tylko od najlepszych producentów!
Rodzaj produktu
-
panierki:
tak
Rodzaj opakowania
-
kartonik:
tak
-
Wartość energetyczna 100g kJ/kcal:
1512/357
-
Tłuszcz g:
1,6
-
w tym nasycone g:
0,4
-
Węglowodany g:
70
-
w tym cukier g:
4,4
-
Błonnik pokarmowy g:
5,2
-
Białko g:
13
-
Sól g:
1,5
-
MĄKA PSZENNA, sól, drożdże.