Wczytuję dane...
Zobacz w innym wieku

Nissin Yakisoba 100g - Pyszny makaron Yakisoba. Jest bardzo ceniony ze względu na wartości smakowe uzyskane dzięki temu, że najpierw makaron należy zagotować, a nie jak w innych tego typu zupach - tylko zalać wodą. Dzięki temu makaron nabiera znacznie innego smaku. Nie jest to zwykła zupka do zalewania, ale pyszne danie, do którego można dodać wiele własnych składników: mięso, warzywa, jajka surowe lub ugotowane, wszystko zależy od naszych upodobań.

Sposób przygotowania:
1. Do garnka wlej 220 ml wody. Połam makaron na ulubioną długość.
2. Gotuj makaron 2-3 minuty.
3. Dodaj sos i przyprawy, mieszaj aż do całkowitego wyparowania wody lub smaż, można dodać według własnych upodobać mięso, warzywa, jajka surowe lub ugotowane.

Produkt może zawierać śladowe ilości selera, skorupiaków, ryb, mleka, gorczycy i sezamu.

Długa data ważności / towar w ciągłej sprzedaży.

Rodzaj opakowania

  • torebka: 

    tak

Rodzaj produktu

  • instant: 

    tak

  • Tłuszcz g: 

    7,5

  • w tym nasycone g: 

    4

  • Wartość energetyczna 100g kJ/kcal: 

    817/195

  • Węglowodany g: 

    26,3

  • w tym cukier g: 

    3,3

  • Białko g: 

    4,5

  • Sól g: 

    1,2

  • Makaron 88,7% [mąka pszenna, olej palmowy, sól, środek do przetwarzania mąki (E500, E451), stabilizator E501, zagęstnik E412, przeciwutleniacz E306], przyprawa w proszku 11,3% [cukier, dekstroza, sól, sos Worcestershire w proszku {sos Worcestershire (melasa, ocet spirytusowy, syrop kukurydziany, sól, przyprawy [SELER], barwnik E150d, cukier, tamaryndowiec, aromat), maltodekstryna}, barwnik: karmel, wzmacniacze smaku (E621, E635), regulatory kwasowości (E262, E330, E334) , przyprawy, MĄKA PSZENNA, hydrolizowane białko roślinne, olej rzepakowy, SOS SOJOWY W PROSZKU (SOJA, PSZENICA, sól, maltodekstryna), substancja przeciwzbrylająca E551, maltodekstryna]. Może zawierać śladowe ilości skorupiaków, ryb, mleka, mięczaków, gorczycy i sezamu.





napisz do nas
biuro@marjadin.pl

Zadzwoń do nas
+48 789129967

Kontakt telefoniczny
możliwy jest w godzinach
pon. - pt: 09.00 - 16:00

kontakt